Nyelvtanulás gyerekeknek

Ha a gyermek 1 nyelvet meg tud tanulni, miért ne tanulhatna meg egyszerre többet is? Blogom gyermekeim játékos, mindennapjaikba beépített nyelvtanulásáról szól.

Friss topikok

  • Yasashi Tanuki: @S. M.: S. M. 2009.08.31. 08:46:38 "A dolog mindkét oldalát túl lehet misztifikálni, te most ez... (2009.08.31. 14:48) Bölcsöde és a nyelv

Támogatók

NUNU Online Játékbolt

Linkblog

Archívum

Több nyelvet, vagy egyet?

2009.08.24. 12:44 - Multilingual

Sokan mondják, hogy minnél kisebb a gyerek, annál könyebben elsajátít egy idegen nyelvet, mégis az általános iskolai oktatásban a nyelvtanulást az írás-olvasás megtanulása utánra helyezik.

Az angol nyelvtudás ma már nélkülözhetetlen, több idegennyelv ismerete hatalmas előny a mindennapokban. Hosszú évek könyvek feletti görnyedése felébresztette bennem a vágyat, hogy az én gyerekeim könnyedén tanuljanak meg akár több idegennyelvet is.
 
Mint minden éremnek, ennek is két oldala van és bár én továbbra is a gyermekkori nyelvtanulás híve vagyok, igyekszem megosztani negatív tapasztalataimat is.
 
Lányom 7 éves, fiam 3 éves, mindkettőjüknek természetes és nem idegen az angol, német, francia ... nyelv használatáta. Magyarul koruknak megfelelően tudnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://nyelvgyerekeknek.blog.hu/api/trackback/id/tr811334625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása